Alle specialiteiten

Alle specialiteiten

Onze specilaliteiten

Groenstudio Schöne werkt samen in een flexibel team van zelfstandige ondernemers.

Vijvers en zwemvijvers

Bij een vijver is altijd wat te zien, het levend hart van uw tuin. Vijvers kunnen veel functies in uw tuin vervullen, zoals zorgen voor meer biodiversiteit, het opvangen van regenwater en u kunt zelfs een frisse duik nemen in een zwemvijver.

Lees verder

Regenwater opvang

Om uw tuin klimaatbestendig en veerkrachtig te maken kunt u regenwater opvangen en gebruiken in uw tuin. Kijk hier verder hoe wij dat doen.

Lees verder

Stapelmuren

Vaak komen er bij tuinprojecten grote hoeveelheden oude verharding en puin vrij. Het is zonde om dit af te voeren, we kunnen er ook mooie tuinelementen van maken die functioneren als keermuren, bankjes en habitat voor insecten en kleine dieren.

Lees verder

Groene verhardingen

In een ecologische tuin willen we het verhard oppervlakte altijd minimaliseren, maar u wilt natuurlijk ook kunnen bewegen en zitten in de tuin. Gelukkig zijn er veel milieu- en klimaatvriendelijke opties voor verhardingen.

Lees verder

Beplantingen

Planten bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw tuin, maar ook welke dieren u voorziet van voedsel en schuilplaatsen. Wij combineren daarom planten voor biodiversiteit met planten voor de sfeer.

Lees verder